This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Knack weekend tested our Fatale bra

Knack Weekend tested our beloved Fatale bra and guess what? They loved it.

Here is what she had to say:

"Ophelia Lingerie: het beste van twee werelden

Handgemaakte lingerie die zit als een tweede huid. Dat is de premisse van Ophelia Lingerie, het merk van de Antwerpse Ophelia Debisschop. Met haar label zet ze al zes jaar in op bh's die comfort en esthetiek met elkaar verzoenen. Ik test een van de klassiekers uit de kleine collectie: de fatale bra, een sexy kanten exemplaar waarvan ik vrees dat het niet de nodige ondersteuning zal bieden voor mijn D-cup. En inderdaad, bij de eerste pasbeurt moet ik heel even wennen: de materialen zijn zo zacht dat je ze bijna niet voelt zitten. Toch valt én blijft alles perfect op de plek, ook tijdens het wandelen of wanneer ik de trap op loop. Ik heb op geen enkel moment het gevoel dat mijn boezem meer vrijheid krijgt dan gewenst, maar ik heb evenmin last van knellende bandjes. Het beste van twee werelden. Voor deze bh's betaal je iets meer, maar het is z'n geld dubbel en dik waard. (MH)"

written by Mare Hotterbeekx

full article here